• Öppet köp 14 dagar*

  • Alltid fri frakt

  • Leverans 1-3 vardagar

  • Alltid fri frakt

  • Leverans 1-3 vardagar

Bokstavstavlor

Vackra bokstavstavlor där första bokstaven i namnet är i fokus. Du väljer bokstav och skriver sedan in vilket namn du vill få skrivet under till. Välj stil efter person eller rum! En ny poster eller tavla på väggen är det enklaste sättet att sätta en personlig touch på din inredning. Hittar du inte Din bokstav på bild, så tar vi fram ett nytt original åt dig. Tveka inte att höra av dig med dina önskemål.

Bokstavstavla, simpel

169.00kr299.00kr

N som i…

199.00kr349.00kr

Bokstavstavla, hjärtan

199.00kr349.00kr

Namnposter, rutor

169.00kr349.00kr

Bokstavstavla, kvadrat

299.00kr

Bokstavstavla, blomma

259.00kr349.00kr

Bokstavstavla, linjer och cirkel

199.00kr349.00kr

Bokstavstavla barn

Vackra bokstavstavlor till barn och föräldrar där första bokstaven i namnet är i fokus. Låt den första bokstaven i barnets namn ta plats i dessa vackra tavlor. Bokstavstavlorna finns i olika varianter och motiv så som blommor, djur eller annat.

En bokstavstavla är personlig och du väljer själv vilka uppgifter som ska finnas med på tavlan. Bokstavstavlorna sätter namnet i fokus och skapar en harmonisk känsla samtidigt som barn och/eller vuxna får se bokstaven och inredningsdetaljen varje morgon.

Ett vackert tips är att placera en eller flera bokstavstavlor av samma stil tillsammans, det blir vackert med exempelvis olika blommönster och det värmer i hjärtan när man ser namnen (Se inspirationsbilden ovan). Bokstavstavlorna kan med fördel placeras tillsammans på samma vägg eller i så placerar man bokstavstavlor i vars ett rum. Även barn uppskattar en bokstavstavla på sitt rum, och han eller hon blir lite av en kändis när han får vara på väggen.

Vi trycker och levererar tavlorna direkt efter beställning vilket gör att våra leveranstider normalt är på 2-3 arbetsdagar. Vi erbjuder alltid fri frakt på alla tavlor.

Köp en bokstavstavla hos oss på Posterkid.

BESÖKTA PRODUKTER

Du har ännu inga visade produkter

Papper av hög kvalité
Vi trycker alla våra posters på matt kvalitetspapper. Pappret tillverkas i Sverige och håller en kvalité på 200 gram. Detta innebär att du får en poster av mycket hög kvalité.
DETALJERADE TRYCK
Våra skrivare trycker med upp till 12 färger. Detta ger dig bästa möjliga skärpa och detaljrikedom. Färger och nyanser får en helt ny innebörd.
TRYCKT NÄRA DIG
Alla våra posters trycks i södra Sverige på beställning. Det gör att våra posters inte skickas längre än nödvändigt och samtidigt trycker vi tavlorna först efter beställning - detta sparar miljön.