Luftballong posters för barnrummet

Vill ni skapa en känsla av möjligheter och frihet i barnrummet så har ni kommit till helt rätt plats. Våra luftballong posters hjälper till att både ge en fin färgklick i rummet samt skapa en mysig stämning.

Vi har posters med enbart motiv med olika bakgrundsfärger, men även varianter där man kan göra dessa personliga med namn, vikt och födelseår. Vårt urval av posters passar bra ihop med vanliga ramstorlekar som 21×30, 30×40, 50×70 och många fler.

Luftballonger skapar en mysig atmosfär

Vi får många olika associationer när vi tänker på luftballongfärd. Det kan vara allt från äventyr till frihet. Man är ju i princip fri som en fågel. Vi har tagit fram olika designer som passar bra in på det här temat. Vi har bland annat tagit fram en fin poster där en pingvin är ute på tur med sin ballong. För att det ska passa in i just ert barnrum så har vi tagit fram en stor mängd olika färgvarianter så att ni kan mixa och matcha. 

För att ni ska få en ännu mer personlig touch så har vi tagit fram posters där man även kan fylla i barnets namn, vikt, längd och födelsedatum precis som en doptavla. Det är egentligen bara fantasin som sätter gränser på hur ni vill ha det.

Vi har även ett bra utbud av posters med djurmotiv, fadderbrev, personliga födelsetavlor, alfabetstavlor, siffertavlor och mycket mer i vårt stora sortiment. Så skulle ni inte hitta något som passar er i just denna kategorin så har vi mycket mer som ni kan kolla in.

Alltid fri frakt – Leverans 1-3 vardagar