Designers

Svenska illustratörer

Vi samarbetar ständigt med nya illustratörer och utökar utbudet efter hand. Här hittar du ett urval av målningar och motiv skapade av svenska illustratörer. Vi arbetar med olika illustratörer som har sin egen individuella stil, men som delar kärleken till färg, form och berättelse för att skapa roliga motiv som är lekfulla för barn och vackra för vuxna. Oavsett om du gillar finurliga eller realistiska, abstrakta eller figurativa bilder finns det en konstnär med en stil som passar dig bäst.

Nykomlingar

val i rymden barntavla poster

Hannah Fe

Hannah skapar sina illustrationer och mönster med ett lekfullt och färgglatt uttryck, som passar både det stilrena och färgglada hemmet. Inspiration hittar hon i allt från en uppskuren gurka i vardagsstöket till kottar och djur i naturen runt omkring sig.
Shoppa här

Frida Hultman

Hennes illustrationer och mönster är söta, lekfulla och fyllda med färg med en handgjord känsla. Inspirationen kommer oftast från djur och natur och hon målar både digitalt och för hand.
Shoppa här

Emelie Wiklund

Emelie Wiklund är en frilansande illustratör som skapar illustrationer med digitala akvareller och akryl. Illustrationerna framhävs av sina abstrakta och flytande färger som möter de mer professionella detaljerna i vektordesign.
Shoppa här

Ellen Didrik

Ellen har alltid älskat att illustrera och att nu få kombinera det med lekfullhet och lärande blev ett vinnande koncept.
Shoppa här

Carina Stahre

Hon är grafisk designer och har illustrerat 5 barnböcker samt driver det egna barnboksförlaget Kavat Förlag med inriktning på barns hälsa, självledarskap och självkänsla.
Shoppa här

Emma Möller

Emma skapar sina verk och motiv genom att använda mjuka linjer och former, vilket gör att betraktaren kan njuta av pastellfärgerna och detaljerna i hennes illustrationer.
Shoppa här

Våra illustratörer

Anna Hultman

Annas motiv är grafisk tecknade djur i mjuka och färgglada pastell färger. Hon skänker alltid en del av hennes vinst till Hugos Stiftelse, en stiftelse som värnar om barn med olika funktionsnedsättningar.
Shoppa här

Anna Bolinder

Anna arbetar både för hand i akvarell och digitalt, och älskar mjuka toner, softa pasteller och barnsliga motiv!
Shoppa här

doptavla av Bettina johansson

Bettina Johansson

Bettina är vår populäraste illustratör och har illustrerat ett 40-tal barnböcker tillsammans med många olika författare och till många kända svenska bokförlag. Hennes motiv är färgrika och grafiska.
Shoppa här

Barntavla varg

Christina Heitmann

Christina Heitmanns stil känns igen på dess enkla linjer, dynamik, attityd och lekfullhet. Inspirationen till hennes motiv kommer ofta från naturen, rörelse och kontraster.
Shoppa här

Emelie Nilefrost

Emelie skapar mönster med äkta känsla och glädje, genom enkelhet och lekfullhet. Inspirationen kommer främst från hennes barn och deras nyfikenhet att upptäcka världen!
Shoppa här

Gabriella Fritzson

Gabriella skapar sina verk och motiv genom att använda enkla och rena linjer och former, vilket gör att betraktaren kan njuta av färgerna och konturen i hennes verk. Perfekt för den som älskar den minimalistiska stilen!
Shoppa här

Henriette Udsen

Hennes illustrationer är handmålade där hennes passion för både små detaljer och lekfull humor får ta plats. Hon älskar den oförutsägbara akvarellen som sällan låter sig styras helt och hållet.
Shoppa här

Barntavla björn

Julia Nilsson

Julia skapar söta, målade barntavlor för ett lugnt och harmoniskt rum för ditt barn. Motiven är målade i naturliga nyanser och med söta djur, blommor och andra figurer.
Shoppa här

Julia Tengblad Söder

Julia illustrerar bokstavs- och siffertavlor för barn med färgglada pastellfärger som fångar deras uppmärksamhet. Perfekt för barnrummet!
Shoppa här