Namntavlor

Namntavlor barn - Skapa en unik namntavla till barnrummet

Det kan se tomt ut utan något motiv på väggen. Vad är mer personligt än ett barns namn? Gör din egen personliga namntavla där du själv väljer vilket namn som ska stå på tavlan. En personlig namntavla är en uppskattad present på barndop eller namngivning. Posterkid erbjuder flera olika varianter av namntavlor och alla trycks här i Sverige. Våra presentkort ges ofta vid en babyshower så att den som fått presentkortet kan beställa namntavlan i lugn och ro när barnet kommit till världen.

Alltid fri frakt – leverans 1-3 vardagar

Namntavla – en personlig tavla

Vad är mer personligt än ett barns namn? Gör en unik namntavla där barnets namn sätter pricken över i:et. En namntavla eller namnposter blir en fin detalj i barnrummet. Posterkid erbjuder flera olika varianter av namntavlor och alla trycks här i Sverige. Layout och formgivning är producerad av svenska designers. 

Våra namntavlor är inte bara en uppskattad present till dop och namngivning. De är även otroligt populära presenter vid födelsedagar och våra uppskattade presentkort ges ofta vid babyshower. Presentkortet har fördelen att du kan köpa en namntavla utan att veta barnets namn. Den som får presentkortet kan sedan välja en namn poster för barnet i lugn och ro. När du beställer namntavla hos Posterkid så kan du vara helt säker på att du får en tavla av hög kvalitet. Behöver ni hjälp med att hitta ett bra namn till ert barn så rekommenderar vi att ni kollar in populära barnnamn.

Vi trycker och levererar tavlorna direkt efter beställning vilket gör att våra leveranstider normalt är på 2-3 arbetsdagar. Våra namntavlor är unika och tas fram specifikt för dig. Vi har tavlor med namn för pojkar och för flickor vilket gör att vi har en namnposter för alla. Nästa alla tavlor säljs endast hos oss på Posterkid, vilket gör att du inte hittar dem i någon annan butik.

Köp en unik namntavla/namnposter hos oss på posterkid.

Namntavla grafisk design

# 1 Mest sålda

Vår mest sålda namntavla är en tavla i grafiskt format. Tavlan är helt unik och designas unikt för varje namn. Namntavlan finns att köpa med eller utan födelseuppgifter samt i två olika format, kvadratisk och rektangulär.

Namntavlan finns i storlek 50×50 samt 50×70 centimeter. Designen är helt unik och tavlan kan endast köpas på här på Posterkid. 

# 2 Populära just nu

Tavlor med barnets namn och dess betydelse har ökat i försäljning under det senaste året. Kanske är det en ny trend på intåg. Dessa namntavlor  här bredvid är en perfekt doppresent designad av Gabriella Fritzson.

Våra olika namntavlor

Vi har flera olika varianter av våra namntavlor som du enkelt anpassar med dina uppgifter. En doptavla är en uppskattad present vid dop och namngivning, men självklart går det lika bra att köpa tavlan till sig själv. Tavlan passar utmärkt både i barnrummet, på dörren, i föräldrarnas sovrum eller i hallen. En namntavla har en lång livslängd och kan följa med hela livet.