• Öppet köp 14 dagar*

  • Alltid fri frakt

  • Leverans 1-3 vardagar

  • Alltid fri frakt

  • Leverans 1-3 vardagar

Fadderbrev / fadderbevis

Ett fadderbrev är ett bevis för att person nu blivit fadder till ett barn. Vid dop delas fadderbrevet ut av kyrkan, men många väljer att själv ta fram ett fadderbrev när de istället för dop väljer att ha en namngivning för barnet. Vårt fadderbrev kan fås med flera olika motiv och storlekar.

Ta min hand, fadderbrev

149.00kr199.00kr

Grön blomma, fadderbrev

149.00kr199.00kr

Fadderbrev – hålla hand

149.00kr199.00kr

Kom till mig, fadderbrev

149.00kr199.00kr

Fadderbrev – hålla hand (fyll i själv)

129.00kr159.00kr

Fadderbrev

Att bli fadder är en viktig uppgifter som bör tas på allvar. Fadderskapet har ingen juridisk betydelse men många tycker ändå att uppgiften är viktig. Ett fadderbrev eller ett fadderbevis får den utvalda faddern att känna sig extra utvald. Ett fadderbrev innehåller normalt barnets namn, datum för dop eller namngivning samt fadderns namn. Ofta finns även en text eller en dikt på fadderbrevet.

Skapa ditt eget Fadderbrev

Fyll i uppgifterna som du hittar på produktsidan och skapa ditt eget fadderbrev / fadderbevis. Detta är en en uppskattad symbol som ger fadderskapet lite extra tyngd.

BESÖKTA PRODUKTER

Du har ännu inga visade produkter

Papper av hög kvalité
Vi trycker alla våra posters på matt kvalitetspapper. Pappret tillverkas i Sverige och håller en kvalité på 200 gram. Detta innebär att du får en poster av mycket hög kvalité.
DETALJERADE TRYCK
Våra skrivare trycker med upp till 12 färger. Detta ger dig bästa möjliga skärpa och detaljrikedom. Färger och nyanser får en helt ny innebörd.
TRYCKT NÄRA DIG
Alla våra posters trycks i södra Sverige på beställning. Det gör att våra posters inte skickas längre än nödvändigt och samtidigt trycker vi tavlorna först efter beställning - detta sparar miljön.