• Öppet köp 14 dagar*

  • Alltid fri frakt

  • Leverans 1-3 vardagar

  • Alltid fri frakt

  • Leverans 1-3 vardagar

Gabriella Fritzson

Art Director och Grafisk Formgivare bosatt i Stockholm, med över 15 år i branschen. ”Jag älskar att vara kreativ i allt jag gör och ser en lösning där det inte alltid finns någon! Leta trender och vara uppdaterad med det senaste inom digitala media, formgivning och inredning är min vardag. Vill skapa för en bred publik lika ofta som jag hoppas bryta normer för att ta min formgivning ett steg längre. “

Grafisk doptavla, 50x50cm

349.00kr

Grafisk doptavla, 50x70cm

349.00kr

Namnbetydelse, flyga

199.00kr249.00kr

Hålla hand, doptavla

199.00kr299.00kr

Grafisk namntavla, 50x50cm

349.00kr

Fötter i dina händer, doptavla

199.00kr299.00kr

Datumtavla, grafisk 50x70cm

349.00kr

Mer om Gabriella Fritzson

”Jag älskar att vara kreativ i allt jag gör och ser en lösning där det inte alltid finns någon! Leta trender och vara uppdaterad med det senaste inom digitala media, formgivning och inredning är min vardag. Vill skapa för en bred publik lika ofta som jag hoppas bryta normer för att ta min formgivning ett steg längre. När jag hittade grafisk design som yrke var det som att hitta hem och tycker mitt yrke är det roligaste som finns. Arbetar till vardags som AD på Bilbo Reklambyrå, men eftersom dygnet har 24 h så frilansar jag på sidan om med många spännande projekt så som hemsidor, digital kommunikation, branding, formgivning, illustrationer, förpackningar och massa mer.\"

BESÖKTA PRODUKTER

Du har ännu inga visade produkter

Papper av hög kvalité
Vi trycker alla våra posters på matt kvalitetspapper. Pappret tillverkas i Sverige och håller en kvalité på 200 gram. Detta innebär att du får en poster av mycket hög kvalité.
DETALJERADE TRYCK
Våra skrivare trycker med upp till 12 färger. Detta ger dig bästa möjliga skärpa och detaljrikedom. Färger och nyanser får en helt ny innebörd.
TRYCKT NÄRA DIG
Alla våra posters trycks i södra Sverige på beställning. Det gör att våra posters inte skickas längre än nödvändigt och samtidigt trycker vi tavlorna först efter beställning - detta sparar miljön.