Bokstavstavla

Personliga bokstavstavlor

Vackra bokstavstavlor där första bokstaven i namnet är i fokus. Du väljer bokstav och skriver sedan in vilket namn du vill få skrivet under till. Välj stil efter person eller rum! En ny poster eller tavla på väggen är det enklaste sättet att sätta en personlig touch på din inredning. Hittar du inte Din bokstav på bild, så tar vi fram ett nytt original åt dig. Tveka inte att höra av dig med dina önskemål.

Alltid fri frakt – leverans 1-3 vardagar

Bokstavstavla barn

Vackra bokstavstavlor till barn och föräldrar där första bokstaven i namnet är i fokus. Låt den första bokstaven i barnets namn ta plats i dessa vackra tavlor. Bokstavstavlorna finns i olika varianter och motiv så som blommor, djur eller annat.

En bokstavstavla är personlig och du väljer själv vilka uppgifter som ska finnas med på tavlan. Bokstavstavlorna sätter namnet i fokus och skapar en harmonisk känsla samtidigt som barn och/eller vuxna får se bokstaven och inredningsdetaljen varje morgon.

Ett vackert tips är att placera en eller flera bokstavstavlor av samma stil tillsammans, det blir vackert med exempelvis olika blommönster och det värmer i hjärtan när man ser namnen (Se inspirationsbilden ovan). Bokstavstavlorna kan med fördel placeras tillsammans på samma vägg eller i så placerar man bokstavstavlor i vars ett rum. Även barn uppskattar en bokstavstavla på sitt rum, och han eller hon blir lite av en kändis när han får vara på väggen. Letar man istället efter namntavlor så har vi självklart även det.

Vi trycker och levererar tavlorna direkt efter beställning vilket gör att våra leveranstider normalt är på 2-3 arbetsdagar. Vi erbjuder alltid fri frakt på alla tavlor.

Köp en bokstavstavla hos oss på Posterkid.

# 1 Mest sålda

Bokstavstavla vit
Denna enkla men stilrena och moderna bokstavstavla är vår mest sålda tavla. Tavlan finns att få i flera olika färger och den går att göra extra personlig genom att lägga till personlig text. 

Mer än bara bokstäver

Utöver rena bokstavstalvor som baseras på ett namn eller annat ord som du vill lyfta fram så säljer vi även alfabetstavlor. Här hittar du några exempel på dessa: