Fadderbrev / Fadderbevis

Perfekt till namngivning eller dop

Ett fadderbrev är ett bevis för att person nu blivit fadder till ett barn. Vid dop delas fadderbrevet ut av kyrkan, men många väljer att själv ta fram ett fadderbrev när de istället för dop väljer att ha en namngivning för barnet. Vårt fadderbrev kan fås med flera olika motiv och storlekar.

Alltid fri frakt – leverans 1-3 vardagar

Fadderbrev

Att bli fadder är en viktig uppgifter som bör tas på allvar. Fadderskapet har ingen juridisk betydelse men många tycker ändå att uppgiften är viktig. Ett fadderbrev eller ett fadderbevis får den utvalda faddern att känna sig extra utvald. Ett fadderbrev innehåller normalt barnets namn, datum för dop eller namngivning samt fadderns namn. Ofta finns även en text eller en dikt på fadderbrevet.

Skapa ditt eget Fadderbrev

Fyll i uppgifterna som du hittar på produktsidan och skapa ditt eget fadderbrev / fadderbevis. Detta är en en uppskattad symbol som ger fadderskapet lite extra tyngd.

Mer till dop / namngivning

Utöver fadderbrev / fadderbevis så har vi flera andra produkter som passar utmärkt till dop eller namngivning. Exempelvis så har vi flera personliga posters som kan anpassas med barnets födelseuppgifter. Detta är en mycket uppskattad present. 

Här kan ni se alla våra doptavlor och våra personliga tavlor. Några exempel hittar ni här nedanför.