Doptavla

Doptavla med unika födelseuppgifter​

En doptavla är en populär present när du ska på dop eller namngivning. En doptavla är unik med barnets egna uppgifter. Vi har olika doptavlor som passar alla hem och som du kan göra unika för dig.

Alltid fri frakt – Leverans 1-3 vardagar

Doptavla – ett minne för livet

Ett barns födelse är en tidpunkt som är värd att uppmärksammas och som är värd att minnas. Här på Posterkid hittar du en stor mängd doptavlor som du enkelt anpassar så att de blir precis som du vill ha dem. Välj en design så fixar vi så att den blir som du vill ha den.

Olika stilar – våra doptavlor finns i flera olika stilar så att du ska hitta något som faller just dig i smaken. Alla våra tavlor är designade av svenska designers och de har alla sin egen stil. 

Olika storlekar – en doptavla ska vara en fin detalj som ska passa in i ett hem. Våra doptavlor kan fås i flera olika storlekar och de flesta varianter går att få från 21×30 cm ( A4) till 50×70 cm. Detta är storlekar som det är lätt att hitta ramar till. Välj en storlek som passar ditt behov och varför inte skapa ett kollage med flera tavlor. Glöm inte att kanske även mor- och farföräldrarna skulle vilja ha var sin doptavla.

# 1 Mest sålda

Våra doptavlor av Bettina Johansson är mycket populära. Den tavla vi säljer absolut mest av är Kanelbullen och Skogsungen – två helt unika och detaljrika tavlor som finns i två storlekar, 21x30cm samt 30x40cm. 

Bettina är en känd illustratör och hon har designat en stor mängd olika barnbokskaraktärer. 

# 2 Populära just nu

Tavlor med barnets namn och dess betydelse har ökat i försäljning under det senaste året. Kanske är det en ny trend på intåg. Tavlorna du hittar här är en perfekt doppresent designad av Gabriella Fritzson.

Våra olika doptavlor

Vi har flera olika varianter av våra doptavlor som du enkelt anpassar med dina uppgifter. En doptavla är en uppskattad present vid dop och namngivning, men självklart går det lika bra att köpa tavlan till sig själv. Tavlan är en fin detalj i hemmet samtidigt som det är ett fint minne för framtiden. 

PS. på temat doptavla så vill vi även tipsa om våra fadderbrev / fadderbevis.