Personlig Födelsetavla

Födelsetavla i skala 1:1

En personlig födelsetavla blir helt unik! Skapa din personliga tavla av ditt barn. Du väljer text, bakgrund och illustration. Du skapar en personlig födelsetavla som bara finns i ett exemplar. Illustrationen trycks i skala 1:1, det vill säga exakt så stor som barnet var när det föddes. Våra födelsetavlor är original som endast kan köpas genom Posterkid.

Alltid fri frakt – leverans 1-3 vardagar

 • REA Personlig födelsetavla DARK

  Personlig Födelsetavla, DARK

  500kr 395kr
  Select options
 • REA Personliga födelsetavlor

  Personlig Födelsetavla, Moln

  500kr 395kr
  Välj alternativ
 • REA Personlig födelsetavla

  Personlig Födelsetavla, Modern

  500kr 395kr
  Select options
 • REA Personlig födelsetavla, SÖM

  Personlig Födelsetavla, SÖM

  500kr 395kr
  Select options
 • REA

  Födelsetavla, med kanin

  500kr 395kr
  Välj alternativ
 • REA

  Födelsetavla, abstrakt

  500kr 395kr
  Välj alternativ
 • REA

  Födelsetavla, nyfödd

  500kr 395kr
  Välj alternativ
 • REA Födelsetavla beige

  Födelsetavla, utsträckt

  500kr 395kr
  Select options
 • REA födelsetavla tvillingar

  Födelsetavla tvilling, abstrakt

  700kr 595kr
  Select options
 • REA Personlig födelsetavla svart vit

  Personlig födelsetavla, Black n White

  500kr 395kr
  Select options
 • REA Personlig födelsetavla

  Födelsetavla, skiss

  500kr 395kr
  Välj alternativ
 • Personlig födelsetavla

  Födelsetavla – clean, 50x70cm

  500kr
  Lägg i varukorg

Personlig födelsetavla i skala 1:1

Skapa en personlig födelsetavla i skala 1:1 av ditt barn. Du väljer enkelt mellan flera olika varianter och anpassar den efter din egen smak och stil. I nedre delen av tavlan så skriver vi ut barnets namn och födelseuppgifter. Denna personliga födelsetavla är en uppskattad present och en fin detalj i vilket rum som helst.

Posterkid har en unik design på våra födelsetavlor vilket gör att du endast kan köpa dem hos oss. Köp originalet du också och få en vacker och personlig födelsetavla.

# 1 Mest sålda

Detta är vår mest sålda personliga födelsetavla. Det är en modern tavla som visar barnet i skala 1:1 av den faktiska födelselängden mätt från fot till hjässa. 

Tavlan är helt unik för Posterkid och framtagen av våra egna designers. Denna tavla. skapar ett livslångt minne av något av det finaste som finns – ditt barn.

# 2 Nyaste tavlan

Detta är vår nyaste variant av våra personliga födelsetavlor. Du känner säkert igen konststilen från klassiska och moderna konstmuseum. Här har vi försökt att hitta en tavla som verkligen passar fint in i den nordiska inredningsstilen. 

Tavlan är helt unik för Posterkid och framtagen av våra egna designers. Denna tavla skapar ett mästerverk där ditt barn är i fokus.

Personlig födelsetavla

Våra olika personliga födelsetavlor

Vi har flera olika varianter av våra personliga födelsetavlor i skala 1 till 1. Det gemensamma är att barnet avbildad i faktiskt födelselängd på tavlan.

Personlig Födelsetavla, Moln – Detta är en ny variant av våra personliga födelsetavlor som kan fås med tre olika bakgrundsfärg. Du gör tavlan unik genom att lägga till födelseuppgifter och namn. 

Personlig födelsetavla – abstrakt: Denna tavla blir en riktig färgklick i ditt hem. Du väljer själv bakgrundsfärg med abstrakt mönster. Tavlan trycks på glansigt papper.

Personlig födelsetavla, DARK: Detta är en av våra nyheter för 2021. Originalet är målat med en svart bebis i skala 1:1 och vit bakgrund. Efter önskemål från våra kunder så la vi till flera olika varianter och färger. 

Personlig födelsetavla – modern: Detta är också populär födelsetavla som har en klassisk modern konststil som återfinns på många olika museum världen över. Tavlan finns i flera olika utförande.

Personlig födelsetavla – clean: Denna tavla har endast en bakgrundsfärg som du väljer själv. Vit eller beige är de mest populära färgerna.

Har du några specifika önskemål gällande våra personliga tavlor till barn och barnrum så kan du alltid kontakta oss. Vi gör allt vi kan för att vara flexibla och försöka lösa dina önskemål.